Velmi raná odrůda, ranější než Brilant, tvoří stejně velké, ale pevnější a lépe uzavřené hlávky, Bremex díky vyšší odolnosti k vybíhání vydrží déle na záhoně.
Velmi raná odrůda ledového salátu určená pro jarní i podzimní pěstování, jeho listy jsou křehké a pro ledový salát netypicky žlutozelené a jemně bublinaté.
Raná odrůda tvořící velké, světle zelené hlávky, má tužší listy a je vhodný pro celoroční polní pěstování, vyniká vysokou odolností proti přehřívání hlávky.
Poloraný ledový salát s velkými hlávkami kulovitého až oválně kulovitého tvaru se středním manžetovým listem, hlávky jsou odolné vůči přehřívání a zahnívání.
Salát hlávkový Merkurion je vynikající středně raný salát s velkou hlávkou. Salát Merkurion má listy tuhé, hráškově zelené, je velmi plastická odrůda pro celoroční pěstování a...
Salát hlávkový Safírus je hlávkový salát s hlávkou o hmotnosti 300 g. Tento hlávkový salát Safírus je určený pro celoroční polní pěstování od jara až do pozdního podzimu.
Salát hlávkový Saturion je středně raný velkohlávkový salát s hlávkou o hmotnosti 400 až 600 g. Listy jsou světle zelené, hladké, pevné a křehké. Doporučujeme pěstování v...
Salát hlávkový Smaragdus je raná odrůda hlávkového salátu s atraktivně žlutě zelenou hlávkou o hmotnosti 200 gramů. Salát Smaragdus je vhodný pro celoroční pěstování.
Salát hlávkový Titanus je odrůda hlávkového salátu s hlávkou o hmotnosti 350 gramů. Salát Titanus je určený především pro jarní a podzimní pěstování ve volné půdě.
Salát hlávkový Kamenex je raná odrůda hlávkového salátu se středními hlávkami (250 až 300 g) a zelenými hladkými listy. Celoroční, velmi dobře skladovatelný salát.
Jeho český název čtyřboč je odvozen od neobvyklého čtyřbokého tvaru plodu, jednoletá bylina tvoří mohutné trsy s rozvětvenými, až 1 m dlouhými lodyhami.
Uniformní a produktivní odrůda se štíhlými a mírně žebernatými plody tmavozelené barvy se světlými pruhy, plody sklízíme v mladém stadiu v délce 15 – 25 cm.
Tykev pro podzimní svátek Halloween, je kulatý, hladký a pevný plod váží okolo 8 – 12 kg, pokožka je lesklá, jasně oranžová, vhodná i pro konzervování.
Keříčková, lahůdková tykev, plody jsou válcovité až kyjovité, v technické zralosti zelenavě bílé až žlutobílé, v botanické zralosti žluté až krémově žluté.